R-ears biedt totaaloplossingen voor een succesvolle technische beeld- en geluidsweergave bij optredens, presentaties, congressen, seminars, podiumkunsten en voorstellingen van welke aard dan ook. Ook verzorgt R-ears permanente installaties voor instellingen en bedrijven.

 

De bottom line van de dienstverlening van R-ears is dat geluid, beeld, licht en kleur in harmonie worden overgebracht zodat elke performance optimaal tot zijn recht komt.

 

Om een perfect resultaat in die beleving van geluid, beeld, licht en kleur te realiseren verzorgt R-ears een optimale op- en afbouw en bediening van beeld- en audiosystemen. Daarnaast gaat alle zorg uit naar het juist installeren van microfoons en geluidsapparatuur, Presentatietechniek, de visuele weergave en een professionele bediening van alle apparatuur en installaties.
Die bestaan onder andere uit P.A. geluids-systemen, topkwaliteit lichtsystemen, LED schermen, Projectoren en videowalls.

 

R-ears verzorgt opdrachten van a tot z, vanaf een nauwgezette inventarisatie van de wensen van de klant tot en met de afbouw van de apparatuur en installaties.

 

Voor toonaangevende bedrijven en instanties heeft R-ears reeds opdrachten verzorgd, al dan niet ingeschakeld door derden zoals Blast, Focus Amsterdam, LED You See en Spot & Speaker. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om Heracles, de Military Boekelo en Universiteit Utrecht. Ook wordt R-ears regelmatig ingeschakeld door bands, andere aanbieders van (audio-)visuele oplossingen en door media die gebruik maken van licht, beeld en geluid.

 

Naast het inhuren van de diensten van R-ears behoren huur en/koop van AV-producten tot de mogelijkheden.